Готелі України, бази відпочинку карпат!
 
ГОЛОВНА ПРО НАС АВТОМОТЕЛІ НОТАТКИ КОНТАКТИ
ГОТЕЛІ УКРАЇНИ:



Вінницька область
Волинь
Дніпропетровська область
Донецька область
Житомирська область
Закарпатська область
Запорізька область
Івано-Франківська область
Київська область
Кіровоградська область
Луганська область
Львівська область
Миколаївська область
Одеська область
Полтавська область
Рівненська область
Сумська область
Тернопільська область
Харківська область
Херсонська область
Хмельницька область
Черкаська область
Чернівецька область
Чернігівська область



відпочинок в Карпатах

Найкращі ресторани

Найкращі готелі Києва




Відпочинок в Україні



Відпочинок в Україні - це купа можливостей прекрасно і з користю для здоров'я провести час. Залежно від побажань туристів відпочинок в Україну - це можливість подивитися старовинні міста (аналогів яких у світі майже вже немає), відвідати цілющі курорти, які допомагають впоратися з різноманітними недугами, насолодитися двома теплими морями Чорним і Азовським, побувати на мальовничих вершинах Кримських гір і Карпат, а також відвідати різні фестивалі та інші розважальні заходи, які в різних кінцях України проводяться майже регулярно. Україна велика країна в Східній Європі з різноманітним кліматом і ландшафтом, яка поєднує в собі неймовірно велику кількість можливостей для відпочинку та розваг.
Частина іноземних туристів приїжджають в на відпочинок до України що-б спробувати активні види спорту (скелелазіння, гірськолижний та санний спорт), інших цікавить пізнавальний відпочинок (приваблює неповторна архітектура та природні ландшафти), третіх притягають цілющі курорти (це і мінеральні джерела та морські узбережжя Чорного і Азовського морів).
Відпочинок в Україну - це звичайно і пляжні курорти, які розташовані в Криму, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Донецькій областях, а також уздовж Дніпра. Популярні також річкові і морські круїзи по Дніпру і Чорному морю, серфінг і дайвінг в Криму. Гірські лижі, кришталево чисте повітря та мінеральні води чекають туристів в Карпатах і Кримських горах.
Незвичайно цікавими та пізнавальними для туристів являються Київ, Львів, Одеса, Харків, Дніпропетровськ, Умань, Кам'янець-Подільський, Запоріжжя, Ужгород, Мукачево, Чернівці, Ялта, Судак і багато інших. Перерахувати всі визначні пам'ятки Україні в одній статті просто не можливо. Рукотворні пам'ятки збереглися в різних місцях України, деякі з них датуються початком нашого століття (наприклад місто Чуфут-кале). Можна сказати, що відпочинок в Україну - це чудова можливість провести час цікаво, різноманітно і так як хочете хочете саме Ви.


Екскурсії по Карпатах та Закарпаттю
Виробництво чанів
Готель Wellland, Яремче
Виробництво чанів
Котедж Любава, відпочинок в Поляні
Letizia Country Club, Шаян


Готелі України | Пошук - готель, санаторій, база відпочинку | Про нас | Відгуки про готелі | Нотатки | Мапа сайту | Контакти
Copyright © 2003-2010 www.oteli.net.ua All Rights Reserved.
Веб студія Web-Style.com.ua